Om Fru timian

Hei!
Jeg heter Marit Røttingsnes Westlie og er et matentusiastisk menneske som mener mye om mangt. I bloggen min skriver jeg først og fremst om mat, både oppskrifter, opplevelser og betraktninger.

Jeg er Dagladets faste matskribent i Søndag – deres søndagsmagasin. I tillegg har jeg faste spalter i magasinet Agenda 3:14 og Jærbladet. Jeg har også gitt ut 7 kokebøker på Cappelen Damm. «Elsker deig» er min siste utgivelse og den kom ut i fjor høst.

For meg er mat i veldig stor grad knyttet til stemning og hygge, og jeg er glad i ujålete mat. Jeg er også veldig glad i å invitere venner på god mat. Men det diskes sjelden opp med á la carte-middager her hjemme. Her er jeg en svoren tilhenger av å sette store fat på bordet med klar beskjed til alle om å ta for seg!

Når det kommer til temaet barn og mat, er jeg veldig engasjert. Barna er den viktigste ressursen vi har for fremtiden, og da gjelder det for oss foreldre og andre voksne å gi dem de beste forutsetningene for at kroppen skal få utvikle seg på en god måte. Vi kan ikke gi ungene loff i matboksen hver dag selv om de sier at det er det de har lyst på! Det er mitt ansvar som mor å sørge for at mine barn får i seg de næringsstoffene kroppen trenger for å både vokse og lære godt på skolen.

Jeg håper du liker bloggen min.

Nyt livet og maten!
Marit

Reklamer
Comments
19 Responses to “Om Fru timian”
 1. Lise Galaasen sier:

  Hei Marit!
  Gratulerer med flott blogg! Her gleder jeg meg til å lese videre utover. Det blir spennende å se utviklingen av bloggen og besøkstall. Fine bilder av deg også. Men alle bilder av deg er jo fine 🙂

  Kanskje lurt å rette «for mor» i nest siste linje i det store avsnittet ovenfor til «som mor»? 🙂

  Lykke til, Marit!

  Klem fra Lise

 2. Gratulerer! En spennende blogg å følge. 🙂

 3. Lene Østring sier:

  Hei.

  Kjempefin blogg:-) jeg har brukt oppskriftene fra nettstedet MRW.no flittig, ja nesten daglig faktisk siden jeg oppdaget stedet for ett år siden. Men nå er oppskriftene forsvunnet?:-) Hva skal jeg gjøre nå da?:-) Jeg gleder meg til å følge bloggen din fremover!

  • frutimian sier:

   Så bra at du liker siden. Akkurat nå har jeg ikke kapasitet til å drifte begge deler og da har jeg dessverre valgt å legge ned mrw. Mange av oppskriftene herifra vil nok dukke opp i bloggen etterhvert, men det vil jo ta litt tid. Mange av oppskriftene vil du finne i bøkene mine. Eller må du bare smøre deg med tålmodighet å vente på at de dukker opp. Beklager det. Marit 🙂

 4. Wenche sier:

  Kjempespennende blogg:) Gleder meg til å følge den videre, som jeg også gjorde med hjemmesiden din!
  Lykke til:)
  Klem, Wenche:)

 5. Bente sier:

  Jeg savner VELDIG oppskriften din på en ovnsrett som alle damene ble sittende og notere ned etter treff. Kan du legge ut den? Hadde tenkt å lage den til gjester neste helg. Veldig dumt med alle oppskriftene som er fjernet. Før hadde jeg dem som bokmerker, nå skulle jeg ønske jeg hadde skrevet dem ut.

 6. Frøken M sier:

  Nyyydelig blogg, fru Timian!!!!

 7. Superkokken sier:

  Hei Marit,
  er det lenge til din 8.kokebok er å finne i butikkene? 🙂
  Beste hilsen fra en trofast leser – Superkokken

  • frutimian sier:

   Hei Superkokken!
   Så hyggelig at du går og venter på den 🙂
   Jeg vet ærlig talt ike. Vi har hatt noen planer, men de er ikke satt ut i livet ennå. Det eneste jeg kan si med sikkerhet er: den som lever får se!

 8. Hei Marit,
  Jeg fant en kjempefin video om hvordan lage winerbrød på youtube med deg. Men det jeg savner er oppskriften. Kunne heller ikke finne den her på bloggen din.
  Kan du gi meg et lite tips?

  • frutimian sier:

   Hei, Anita!
   Så morsomt at du fant den. Den er det lenge siden vi la ut. Jeg lover å legge ut oppskrift på wienerbrødene i løpet av kort, kort tid 🙂 Marit

 9. Ingvill sier:

  Fann nettopp denne bloggen… Det skal vel vere «Agenda 3:16», og ikkje 3:14? Eg les matspalta di kvar gong bladet kjem i postkassen, og har prøvd ut litt av kvart! Alltid vellykka =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: